Woningpas: het digitale paspoort van jouw woning’ | Verozo

U bent hier

30 mrt 2022Woningpas: het digitale paspoort van jouw woning’

Bij het (ver)bouwen, (ver)kopen of (ver)huren van een woning komen veel paperassen bij te kijken. Daarom bundelt de Vlaamse overheid alle relevante informatie van jouw woning in de woningpas: energie, isolatie, woningkwaliteit, de bodem, de omgeving, … noem maar op. Woningpas is een samenwerking tussen Departement Omgeving, Wonen-Vlaanderen, Vlaams Energie- en Klimaatagentschap en OVAM.

Nieuwsgierig naar de woningpas van jouw woning? Bekijk het paspoort van je woning op woningpas.vlaanderen.be, en log veilig in met je e-ID, token of via de itsme®-app.

 De Woningpas, een online toepassing van de Vlaamse overheid die relevante informatie over uw woning en perceel bevat, wordt steeds gebruiksvriendelijker. Vanaf vandaag kan u hier ook informatie over uw aangemelde zonnepanelen, uw energiemeter(s) en jaarlijks verbruik voor gas en elektriciteit terugvinden. Daarnaast werd ook de informatie over de watervoorzieningen en riolering uitgebreid. Zo krijgt u als eigenaar een beter zicht op de energie- en waterhuishouding van uw woning. Lees meer 

 

Tags