Toepassing | Verozo

U bent hier

Toepassing

Voor uw woning

U kunt uw woning voorzien van rolluiken, met manuele of elektrische bediening. Afhankelijk van de situatie kan u opteren voor voorzetrolluiken, opbouwrolluiken of de volledig geïntegreerde inbouwrolluiken bij een nieuwbouw. Met rolluiken voor uw ramen profiteert u van hun isolerende, zonwerende en geluidswerende eigenschappen. Ook houdt u nog eens ongewenste bezoekers op een afstand. Zowel de rolluiklamellen als de kast, geleiders en onderlijsten zijn in vele kleuren te verkrijgen, zodat er altijd een kleur is die bij uw woning past en een mooi geheel vormt met uw ramen en gevel. 

Voor uw garage

Afhankelijk van de afmetingen wordt hiervoor een rolluik of een rolpoort aangeraden. Deze heeft dezelfde eigenschappen als een gewoon rolluik (eveneens in verschillende kleuren) maar waarbij de lamellen groter zijn om uw garage perfect af te kunnen sluiten. Het grote voordeel van deze toepassing voor garages, is de gemakkelijke plaatsing,  de beperkte  bovenruimte en de gunstiger prijszetting. Een andere manier om uw garage af te sluiten, is een sectionaal poort. Deze poort gaat in secties naar boven en naar achter, evenwijdig met het plafond. Dit product is geen rolluik en heeft andere specifieke eigenschappen.

Voor uw winkel/handelspand/bedrijf

Door de grote breedtematen van etalages van winkels en bedrijfspanden is er een specifieke behoefte aan extra brede rolluiken. Deze industriële rolluiken kunnen gemaakt worden met grotere (lees 77 mm hoog en 22 mm dik) geïsoleerde aluminium lamellen, al dan niet voorzien van zichtvensters. Een ander veel gekozen optie is het industrieel rolhek dat bestaat uit enkelvoudige stalen of aluminium, niet geïsoleerde lamellen. De lamellen zijn uitermate sterk (veiligheid boven alles) en kunnen voorzien worden van perforaties. Dit geeft een doorkijk tot 70%, wat zeer belangrijk is voor drukke locaties.

Foto: SUYS